ТОП 5 актуальних товарів для одеситів на літо 2023 року

29.06.2023
5334

Літо - це завжди найкраща пора для того, щоб реалізовувати свої плани, вдосконалюватись, покращувати стан здоров’я та відпочивати, щоб з новими силами досягати чергових висот. А для того, щоб ваше літо було ідеальним, завітайте в онлайн магазин в Одесі Венкон і придбайте найнеобхідніші товари для вас і для дому на літо.

 

Комфортне літо разом з Венкон

Онлайн-гіпермаркет товарів для дому від провідних виробників з усього світу - це Венкон. Тут ви знайдете всі найпотрібніші товари, щоб облаштувати всі зручності на літо (і не тільки) та підготуватися до будь-яких ситуацій. В сьогоднішній добірці наш ТОП цьогорічних покупок, які вже оцінили тисячі покупців, тож влаштовуйтесь зручніше.

 

Підлоговий вентилятор Ardesto FNT-R36X1W

Сучасний дизайн, компактний розмір та стильна форма роблять цей вентилятор ідеальним девайсом, який ви можете встановити у будь-якій кімнаті та насолоджуватись комфортною температурою. Має дисплей для контролю роботи, дистанційний пульт управління та режим морського бризу.

 

Фільтр для води Ecosoft Standard FMV3ECOSTD

Якість питної води впливає на якість нашого життя та наше самопочуття. Тому так важливо завжди мати доступ до свіжої та чистої води. Разом із цим триступеневим фільтром у вашому домі завжди буде якісно очищена питна вода для всієї сім’ї.

 

Соковитискач Ardesto JEG-1330SL

Надійний соковитискач у класичному дизайні, що стане окрасою будь-якої кухні. Корпус виконаний з екологічних матеріалів високої міцності, а ручна система управління забезпечує економію електроенергії. Ви зможете приготувати вітамінні напої з улюблених інгредієнтів у будь-який час та зробити своє літо ще кориснішим!

Електрогриль Tefal GC451B12 Supergrill

Якщо для вас літо також асоціюється з ароматними стейками з хрусткою скоринкою, то цей електрогриль стане ідеальним рішенням для вихідних у місті. Компактний та стильний потужний гриль, обладнаний таймером для контролю приготування улюблених страв.

 

Генератор інверторний Mast Group YH4000io

Резервне джерело струму має бути в кожного свідомого українця, а разом з Венкон купити його можна за дуже вигідною ціною. Інверторний бензиновий генератор допоможе вам будувати плани на роботу та відпочинок, які нікому не вдасться зруйнувати!

 

У Венкон лише якісні необхідні товари за цінами, що вам точно сподобаються!

Подписывайся на нас в Telegram

Новости дня

Читайте еще

Как валютные решения влияют на повседневные финансовые решения людей
В мире постоянных перемен и быстрого развития финансовых рынков, валютные решения играют ключевую роль в формировании нашего повседневного финансового опыта. Эта статья предлагает рассмотрение того, как валютные аспекты оказывают влияние на ежедневные...
25.04.2024
80
51 жилой дом поврежден в Одессе в результате последнего ракетного обстрела
В результате ракетного удара по Одессе 20 апреля, в городе повреждено полсотни жилых домов. Два дома уничтожено полностью. 8 человек получили травмы различного уровня тяжести, в том числе двое детей.
22.04.2024
471
Волошенков, лидер сепаратистов в Одессе, работает в оборонных закупках с неимоверной зарплатой
Антимайдановец и руководитель одесского отделения "Партии регионов", Дмитрий Волошенков, работая в Агентстве оборонных закупок получал зарплату, превышающую доходы военнослужащих. Согласно декларации Волошенкова за 2023 год, он занимал должность начальника управления европейской и...
22.04.2024
964
Прогулка по весенней военной Одессе 2024
Утро в Одессе, весна распускает свои нити жизни в воздухе, словно незримая нить, соединяющая прошлое и настоящее. Война не закончилась, но и война не имеет права убрать под ковёр весь этот мир...
12.04.2024
707

Новости партнеров

Вверх